Mesterhus gir mange valgmuligheter for boligbygging Boligbygging for oss handler om kvalitetsmaterialer, gode håndverkere på jakt etter optimale løsninger og tidsfrister som overholdes. 

Som medlem av Mesterhus, Norges største boligbyggerkjede, kan vi tilby et stort utvalg av katalogboliger. Mesterhus sørger også for at vi alltid har kvalitetsmaterialer å jobbe med under boligbygging og våre håndverkere blir hele tiden oppdatert på den siste utviklingen innen faget. 

Boligbygging i Norge krever at man tar høyde for det tøffe klimaet din nye bolig kommer til å bli utsatt for. Derfor har vi også en egen elementproduksjon. Dette bidrar også til at vi kan imøtekomme eventuelle personlige ønsker, og skreddersy løsninger som passe hver enkelt kunde. 

Med røtter i Ringerike er vi også bevisst på å bruke lokale underleverandører og samarbeidspartnere for at resultatet skal bli best mulig. Dersom du ønsker at vi skal stå for boligbygging vil du oppleve personlig service og åpen kommunikasjon gjennom hele prosessen. G. Sætheren AS er stolte over å ha stått for boligbygging i Ringeriksregionen i over 30 år. Vi er en familiebedrift, noe som betyr personlig service og tett oppfølging under hele prosessen.

Har du noen spørsmål om boligbygging eller hva vi kan tilby, er det bare å ringe 32 11 50 90 for en uforpliktende samtale. 

Tilbygg

tilbygg

Tilbygg for bolig og eiendom

Planlegger du en utvidelse av boligen, har vi lang erfaring i å oppføre tilbygg av alle typer.Les mer

Nybygg

Byggmesterfirma som er medlem av mesterhus

- Boliger, skoler, hytter og næringsbygg

Våre håndverkere står for punktlighet, kvalitet og engasjement, samtidig som tilknytning til Mesterhus gir store fordeler

Les mer

Hytter

Hyttedrømmen blir virkelig - Hytte og leiligheter på fjellet

Hytter, hytteprosjekter og fritidsleiligheter

Vi tilbyr oppføring av hytter og fritidboliger. Følg også med på våre prosjekterte fritidleiligheter

Les mer