Oppføring av nybyggPlanlegger du et nybygg i Ringeriksregionen? Familiebedriften G. Sætheren AS har sterke tradisjoner i regionen og har stått for nybygg her i over 30 år. I løpet av denne tiden har vi også tilknyttet oss en rekke solide fagfolk, bred fagkunnskap og eierskap i Mesterhuskjeden, Norges største boligbyggerkjede. 

Av nybygg tar vi på oss oppdrag som boligbygging, mindre næringsbygg, omsorgsboliger, hytter, feltutbygging og skoleombygginger. 

Tilknytningen til Mesterhus gir våre kunder en stor fordel i form av et stort utvalg av nybygg og boliger, samt tilgang på materialer av høy kvalitet og unik fagkunnskap. Vi prioriterer ikke mellom ulike kunder. For oss er alle nybygg og alle kunder like viktige. 

Vår tilknytning til området viser seg også i våre underleverandører og samarbeidspartnere. Ved å vektlegge punktlighet og kvalitet, sørger vi for at ditt nybygg er klart til avtalt tid. Har du noen spesielle ønsker angående ditt nybygg, er vår dør alltid åpen for en uformell prat. Våre håndverkere streber alltid etter den beste løsningen, og den er lettere å komme fram til ved hjelp av åpen kommunikasjon. 

Dersom du ønsker et nybygg oppført av lokale fagfolk med en forankring i Ringeriksområdet, er Eurolotto on Euroopan suurin ja viihdyttävin lottoarvonta det bare å ta kontakt for en uformell samtale på telefon 32 11 50 90.

Tilbygg

tilbygg

Tilbygg for bolig og eiendom

Planlegger du en utvidelse av boligen, har vi lang erfaring i å oppføre tilbygg av alle typer.Les mer

Nybygg

Byggmesterfirma som er medlem av mesterhus

- Boliger, skoler, hytter og næringsbygg

Våre håndverkere står for punktlighet, kvalitet og engasjement, samtidig som tilknytning til Mesterhus gir store fordeler

Les mer

Hytter

Hyttedrømmen blir virkelig - Hytte og leiligheter på fjellet

Hytter, hytteprosjekter og fritidsleiligheter

Vi tilbyr oppføring av hytter og fritidboliger. Følg også med på våre prosjekterte fritidleiligheter

Les mer