Oppføring av tilbyggPlanlegger du et tilbygg til boligen er det bare å ta kontakt med G. Sætheren AS. Vi tar alle oppdrag, små som store, like alvorlig. For oss er det viktigste at du som kunde blir fornøyd med ditt tilbygg. Dersom du har helt spesifikke ønsker for hvordan ditt tilbygg skal være, kan vi lage skreddersydde løsninger. 

Våre håndverkere, en god blanding av garva fagfolk, unge krefter og lærlinger, vil alltid søke etter de beste løsningene. Vi har også en egen elementproduksjon som gjør oss meget fleksible og i stand til å imøtekomme dine spesifikke ønsker. At vi også er medlem av landets største boligbyggerkjede Mesterhus, sørger for at vi får tilgang til kvalitetsmaterialer når vi skal oppføre ditt tilbygg. 

Det er nå over 30 år siden vår familiebedrift begynte å bygge tilbygg og nybygg i Ringeriksregionen. I løpet av den tiden har vi tilknyttet oss en rekke lokale underleverandører og samarbeidspartnere som bidrar til at ditt tilbygg står ferdig til tiden. 

Vårt mål er fornøyde kunder. For å oppnå dette er det viktig med en åpen og uformell kommunikasjon slik at vi forstår nøyaktig hva du forventer av ditt nye tilbygg. Vi prioriterer ikke mellom ulike tilbygg og nybygg karamba casino. Alle oppdrag og kunder like viktige, og vårt mål er høy kvalitet til avtalt tidspunkt. 

Tilbygg

tilbygg

Tilbygg for bolig og eiendom

Planlegger du en utvidelse av boligen, har vi lang erfaring i å oppføre tilbygg av alle typer.Les mer

Nybygg

Byggmesterfirma som er medlem av mesterhus

- Boliger, skoler, hytter og næringsbygg

Våre håndverkere står for punktlighet, kvalitet og engasjement, samtidig som tilknytning til Mesterhus gir store fordeler

Les mer

Hytter

Hyttedrømmen blir virkelig - Hytte og leiligheter på fjellet

Hytter, hytteprosjekter og fritidsleiligheter

Vi tilbyr oppføring av hytter og fritidboliger. Følg også med på våre prosjekterte fritidleiligheter

Les mer