Kvalitetshus fra byggmesterfirma med lange tradisjoner

G. Sætheren AS er et byggmesterfirma med solide tradisjoner i Ringeriksregionen. Vi bygger først og fremst kvalitetshus til private, men som byggmester og tømrermester har vi også erfaring i å bygge mindre næringsbygg, skoleombygginger, omsorgsboliger, hytter og feltutbygging. 
For at vi som byggmesterfirma skal kunne tilby våre oppdragsgivere et stort utvalg av kvalitetshus, er vi medlem av Mesterhus. Det betyr også at du vil nyte godt av vår tilgang på de aller beste materialene, en stor kunnskapsbase og kontinuerlig oppdatering innen fagets utvikling. 

Vårt byggmesterfirma har gjennom årene knyttet til seg dyktige håndverkere og fagfolk innen flere bransjer i regionen. Det er også viktig for oss som byggmester å ta inn unge krefter, som kan lære av våre erfarne fagfolk. Slik sørger vi for å opprettholde et byggmesterfirma som også i fremtiden vil levere kvalitetshus til Ringeriksregionen. 

Dersom du velger oss til å bygge ditt kvalitetshus, vil du finne en byggmester med personlig service og profesjonelle fagfolk som alltid søker etter de beste løsningene. Vi setter vår stolthet som byggmesterfirma i punktlighet, kvalitet og effektivitet. 

Grunntanken er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen. 

Har du spørsmål eller ønsker pristilbud, er vi bare en telefonsamtale unna.

Tilbygg

tilbygg

Tilbygg for bolig og eiendom

Planlegger du en utvidelse av boligen, har vi lang erfaring i å oppføre tilbygg av alle typer.Les mer

Nybygg

Byggmesterfirma som er medlem av mesterhus

- Boliger, skoler, hytter og næringsbygg

Våre håndverkere står for punktlighet, kvalitet og engasjement, samtidig som tilknytning til Mesterhus gir store fordeler

Les mer