Husbygging i Ringerike, Hole og Jevnaker med Mesterhus

Mesterhus gir mange valgmuligheter ved husbygging. Her ser vi kundetilpasset Maud fra mesterhuskatalogen.

G. Sætheren AS er stolte over å utføre husbygging i Ringeriksregionen. Det har vi gjort med suksess i over 30 år. Som familiebedrift setter vi vår ære i å utføre husbygging til avtalt tid og med høy kvalitet. 

Vi er tilknyttet Mesterhus, Norges største boligbyggerkjede, og kan derfor tilby en stor katalog med boliger. Medlemskapet i Mesterhus sørger også for at vi hele tiden har tilgang på de beste materialene under husbygging, samt at vi hele tiden holdes oppdatert og oppgradert innen fagets stadige utvikling. 

Vårt mål når det kommer til husbygging er ganske enkelt. Vi ønsker fornøyde kunder. Dersom vi får et oppdrag på husbygging, sørger våre håndverkere for å bruke de beste materialene og finne de smarteste løsningene. 

Vi er en totalleverandør og våre samarbeidspartnere og underleverandører sørger for at husbygging blir ferdig til avtalt tid. Med egen elementproduksjon kan vi også skreddersy løsninger etter våre kunders behov. Hos oss vil du ikke møte noen stor tung organisasjon, derimot vil du møte personlig service og engasjerte medarbeidere som casino-live søker å møte dine krav og spesifikasjoner. 

Leter du etter noen som kan husbygging, er det bare å kontakte oss på telefon 32 11 50 90.


<< Bla i Katalog fra Mesterhus på nett

Tilbygg

tilbygg

Tilbygg for bolig og eiendom

Planlegger du en utvidelse av boligen, har vi lang erfaring i å oppføre tilbygg av alle typer.Les mer

Nybygg

Byggmesterfirma som er medlem av mesterhus

- Boliger, skoler, hytter og næringsbygg

Våre håndverkere står for punktlighet, kvalitet og engasjement, samtidig som tilknytning til Mesterhus gir store fordeler

Les mer

Hytter

Hyttedrømmen blir virkelig - Hytte og leiligheter på fjellet

Hytter, hytteprosjekter og fritidsleiligheter

Vi tilbyr oppføring av hytter og fritidboliger. Følg også med på våre prosjekterte fritidleiligheter

Les mer