Leiligheter på fjellet - Åsrudvardin

Åsrudvardin ved Valdres Alpinsenter

Flotte leiligheter på fjellet
Se også annonse på Finn.no

Beliggenhet
Prosjekterte fritidsleiligehter med panoramutsikt mot Jotunheimen i hyttefelt på Åsrudvardin ved Danebu og Valdres Alpinsenter, ca 970 meter over havet. Oppkjørte og merkede langrennsløyper finnes rett på utsiden av døren.
Hyttene ligger ca 2 ½ times kjøring fra Oslo.
Avstand til Fagernes ca 14 km, ca 10 km til Valdres golf.
6 kilometer til Aurdal med dagligvare (romslige åpningstider)
Flotte skimuligheter for langrenn og alpint. Fine tur og fiskeområder på sommeren og nytt golfanlegg i dalbunnen (ca 10 km).

Ca 2 km. til Danebu fjellstue som har restaurant, bar, samt tilbyr diverse aktiviteter rettet mot familier i feriene som bl.a. kino og kanefart. Merkede turløyper også på sommerstid og flotte sykkelstier.

På hyttefeltet er det opparbeidet ballplass.

Leilighetene ligger i umiddelbar nærhet til skianlegg og langrennsløyper. Fra leiligheten kan man skli rett ut i alpinbakken med ski, ved tilbakekomst må man ta av seg skiene å gå ca 200 meter.

Bebyggelse
Prosjekterte fritidsleiligheter med god standard. Det skal totalt bygges 8 stk leiligheter i 2 firemannsboliger. Boligene vil ha 2 leiligheter over halvannen etasje og to sokkelleiligheter. Alle leilighetene er plassert i terrenget for å gi best mulig lys og solforhold og en flott utsikt mot Jotunheimen. Alle leilighetene vil ha utgang til vestvendt norske-spilleautomater-på-nett terrasse/ balkong.


Leilighetene leveres nøkkelferdige klare til innflytting. Boligen er utført i gjennomgående god standard etter hva man forlanger av en moderne fritidsbolig. Alle leiligheten er plassert slik i terrenget at de har en flott utsikt og gode solforhold. Alle leilighetene har utgang til egen terrasse eller balkong. Innvendig leveres leilighetene med flislagte bad med sanitærutstyr og inngang til badstue som er klar for bruk.

Se full annonse på finn.no

 Tilbygg

tilbygg

Tilbygg for bolig og eiendom

Planlegger du en utvidelse av boligen, har vi lang erfaring i å oppføre tilbygg av alle typer.Les mer

Nybygg

Byggmesterfirma som er medlem av mesterhus

- Boliger, skoler, hytter og næringsbygg

Våre håndverkere står for punktlighet, kvalitet og engasjement, samtidig som tilknytning til Mesterhus gir store fordeler

Les mer