Kvalheim - kundetilpasset hus fra Mesterhur

Firmaet ble etablert i 1975, og har hele tiden hatt boligbygging som viktigste arbeidsområde. Vi holder til i nye produksjonslokaler og kontorer på Hensmoen Industriområde nord for Hønefoss.
 

Totalleverandør

Tømrermester G Sætheren er en familiebedrift med solide tradisjoner i Ringeriksregionen, i dag ledet av 3dje generasjon Sætheren som er daglig leder i en opparbeidet entreprenørbedrift som leverer betong- og tømrerbygg så vel som prosjekterings- og rådgivningsarbeid. Gjennom årenes løp har Tømrermester G  Sætheren tilknyttet seg solide fagfolk, bred kunnskap og medlemskap i Mesterhuskjeden. Med egen elementproduksjon og bra samarbeid med underleverandører er vi en effektiv totalleverandør med flere gode referanser, spesielt innen boligbygging, men også club casino; mindre næringsbygg, skoleombygginger, omsorgsboliger, hytter og feltutbygging.

Uansett oppdrag – her på huset treffer du en løsningsorientert og ikke minst serviceinnstilt stab som gir deg skreddersydde løsninger på dine premisser.

(bildet over er et kundetilpasset hus fra Mesterhus-katalogen)
 

Tilbygg

tilbygg

Tilbygg for bolig og eiendom

Planlegger du en utvidelse av boligen, har vi lang erfaring i å oppføre tilbygg av alle typer.Les mer

Nybygg

Byggmesterfirma som er medlem av mesterhus

- Boliger, skoler, hytter og næringsbygg

Våre håndverkere står for punktlighet, kvalitet og engasjement, samtidig som tilknytning til Mesterhus gir store fordeler

Les mer

Hytter

Hyttedrømmen blir virkelig - Hytte og leiligheter på fjellet

Hytter, hytteprosjekter og fritidsleiligheter

Vi tilbyr oppføring av hytter og fritidboliger. Følg også med på våre prosjekterte fritidleiligheter

Les mer