Kvalheim - kundetilpasset hus fra Mesterhur

Firmaet ble etablert i 1975, og har hele tiden hatt boligbygging som viktigste arbeidsområde. Vi holder til i nye produksjonslokaler og kontorer på Hensmoen Industriområde nord for Hønefoss.
 

Totalleverandør

Tømrermester G Sætheren er en familiebedrift med solide tradisjoner i Ringeriksregionen, i dag ledet av 3dje generasjon Sætheren som er daglig leder i en opparbeidet entreprenørbedrift som leverer betong- og tømrerbygg så vel som prosjekterings- og rådgivningsarbeid. Gjennom årenes løp har Tømrermester G  Sætheren tilknyttet seg solide fagfolk, bred kunnskap og medlemskap i Mesterhuskjeden. Med egen elementproduksjon og bra samarbeid med underleverandører er vi en effektiv totalleverandør med flere gode referanser, spesielt innen boligbygging, men også mindre næringsbygg, skoleombygginger, omsorgsboliger, hytter og feltutbygging.

Uansett oppdrag – her på huset treffer du en løsningsorientert og ikke minst serviceinnstilt stab som gir deg skreddersydde løsninger på dine premisser.

(bildet over er et kundetilpasset hus fra Mesterhus-katalogen)
 

Tilbygg

tilbygg

Tilbygg for bolig og eiendom

Planlegger du en utvidelse av boligen, har vi lang erfaring i å oppføre tilbygg av alle typer.Les mer

Nybygg

Byggmesterfirma som er medlem av mesterhus

- Boliger, skoler, hytter og næringsbygg

Våre håndverkere står for punktlighet, kvalitet og engasjement, samtidig som tilknytning til Mesterhus gir store fordeler

Les mer

Hytter

Hyttedrømmen blir virkelig - Hytte og leiligheter på fjellet

Hytter, hytteprosjekter og fritidsleiligheter

Vi tilbyr oppføring av hytter og fritidboliger. Følg også med på våre prosjekterte fritidleiligheter

Les mer